Adres

C.A.T. Control Systems | Penningweg 108 | 1507 DH Zaandam

 

Toegangscontrole- en betaalsystemen voor zwembaden, sauna’s en wellnesscentra

We hebben veel ervaring met toegangsbeheer van zwembaden bij recreatieparken: tourniquets, toegang tot zwembaden, de sauna’s en solaria etc. Op basis van AntiPassBack wordt voorkomen dat kaarten worden doorgegeven of buitenstaanders gebruik kunnen maken van uw faciliteit. Uiteraard kunnen we ook uw parkeerplaatsen uitrusten met geautomatiseerde slagbomen.


Zwembadkiosk: Geautomatiseerde zwembaden

Door de service van CAT Control Systems kunt u de toegang tot uw gebouw automatiseren. Met de Zwembadkiosk kunnen gasten zelf bepalen of ze een dag-, week- of maandkaart afnemen of een jaarabonnement voor de zwembaden. Per kaart kan er worden gekozen voor een kinderkaart of volwassenenkaart.

zwermbaden en wellness

Het is zelfs mogelijk om vooraf een dagkaart te halen, zodat uw gast in een drukke periode, niet in de rij hoeft te staan. Ook kunnen de zwembad abonnementen toegevoegd worden aan reeds bestaande kaarten. Zo kunt u er o.a. voor zorgen dat bepaalde mensen wel en bepaalde mensen geen toegang hebben tot het zwembad, en kunt u instellen hoe vaak zij het zwembad in en uit mogen gaan.


Sauna en Wellness

Eenmaal binnen kan uw gast, via de CAT Card Chipkaart of Barcodekaart (bijvoorbeeld op basis van een puntensysteem), gebruik maken van het centrale toegangssysteem voor de aangeboden faciliteiten. Denk dan aan: solarium, restaurant, bubbelbad, stoomcabine, Finse sauna, etc.

zwembaden wellness

Betalen binnen uw complex

Met de CAT Card kunt u het voor uw gasten mogelijk maken dat zij alle betalingen binnen uw complex centraal kunnen doen. De CAT Card betaalmodule werkt op basis van een internationaal erkende betaalstandaard.

Wanneer uw gast een betaling doet voor een bijvoorbeeld een massage, gebruik van de zonnebank of een maaltijd in het restaurant wordt dit afgewaardeerd van de CAT Card die de klant ter beschikking heeft. Op deze manier heeft de klant slechts een kaart nodig in uw complex: voor toegang en betaling.

Het opwaarderen van de kaart kan zowel bij de zwembadreceptie als in de kiosk.


Wilt u meer informatie?

Onze adviseurs willen u graag informeren over onze producten en/of services.

Top