Adres

C.A.T. Control Systems | Penningweg 108 | 1507 DH Zaandam

 

Verschillende toegangsmiddelen voor C.A.T. systemen.

Omdat de systemen van C.A.T. Control Systems B.V. vaak met verschillende toegangsmiddelen bestuurd kunnen worden, kunt u op deze pagina kijken wat er allemaal mogelijk is. Waar wij eerst begonnen met een enkel type pas, heeft C.A.T. door wensen vanuit de markt, een groot scala aan toegangsmiddelen ontwikkeld. Op deze pagina vindt u een overzicht van alle mogelijke toegangsmiddelen.


CAT Card 

De CAT Card van C.A.T. Control Systems is een multifunctionele toegangscontrole- en betaalkaart. De CAT Card werkt met een wereldwijde standaard. De CAT Card bevat geen kwetsbare magneetstrip, maar een kleine chip, met vele mogelijkheden, die veilig in de kaart verwerkt is. De CAT Card is eenvoudig te (her)programmeren met onze software. Zo kunnen er o.a. toegangsgroepen, tijdzones en abonnementen aan gekoppeld worden. De CAT Card is een van onze meest verkochte toegangsmiddelen.

De CAT Card kan geleverd worden met elk mogelijk design. Denk hierbij aan huisstijlen, bedrijfsgegevens en logo’s


Barcodekaarten 

Barcodekaarten van C.A.T. zijn net als de CAT kaarten programmeerbaar. Zo kunnen ook hier verschillende tijdzones en toegangsgroepen aan gekoppeld worden. U stelt de rechten van de kaart in via de computer, en print ze uit via onze barcode printers. Hiermee kunnen in korte tijd zeer veel kaarten geprint worden.

Net als bij de CAT kaart kunnen de kaarten voorzien worden van uw eigen logo en bedrijfsgegevens. De kaarten zullen worden aangeboden bij een barcode lezer, welke op bijna elk type toegang geïnstalleerd kan worden. Zelfs standalone (op zichzelf).

barcodekaarten


Druppels/tags

Druppels worden gebruikt op proximity lezers en keypads. In de tag staat een nummer, welke overeenkomt met een van uw klanten. Hier staan naw en toegangs gegevens aan gekoppeld. De druppels zijn kleiner dan een standaard sleutel en passen daarom makkelijk aan uw sleutelbos.


Polsbandjes

Ook polsbandjes hebben dezelfde mogelijkheden als de CAT Kaarten. Echter nu zit de chip verwerkt in een silicone polsbandje. Op deze manier raken klanten hun sleutels bijna nooit kwijt, en kan er per leeftijdsgroep gekozen worden voor andere kleuren en maten. Ook op de polsbandjes kunnen verschillende toegangsgroepen en tijdzones gekoppeld worden.

Onze polsbandjes zijn verkrijgbaar in alle kleuren en kunnen worden voorzien van bedrijfslogo’s.

polsbandjes


Pincodes

Nagenoeg alle systemen van C.A.T. zijn uit te voeren met een pincode tableau. Deze pincode tableaus komen tevens met een proxlezer, waar druppels op aangeboden kunnen worden.

Klik hier voor meer informatie over pincode tableaus

toegangsmiddelen


Smartphone applicaties

Wilt u onze systemen kunnen besturen via uw smartphone? Dat kan met onze apps!

Klik hier voor meer informatie over de apps


Wilt u meer informatie?

Onze adviseurs willen u graag informeren over onze producten en/of services.

Top