Adres

C.A.T. Control Systems | Penningweg 108 | 1507 DH Zaandam

 

Camera streaming op uw website of receptie

Veel bedrijven maken tegenwoordig gebruik van camerasystemen om de veiligheid te vergroten. Wat veel mensen niet weten is dat de beelden die deze camera’s maken gebruikt kunnen worden voor promotie doeleinden. Zo kan een camerabeeld makkelijk op een website getoont worden (streaming), zodat uw gasten kunnen zien wat er gebeurt op het park. Vaak kan in het beeld zelfs een tekst gezet worden zoals een website naam. Wilt u zien wat voor weer het is op de camping of op de jachthaven? Even de beelden checken !


Streaming met bijna alle types camera’s mogelijk

De beelden kunnen (afhankelijk van de camera) in bijna elk geval gestreamd worden. Via de player kan het beeld fullscreen getoont worden, waardoor de beelden bijvoorbeeld ook op de receptie getoond kunnen worden

Klik hier voor een voorbeeld.


Wat is streamen?

Streamen het afspelen van bestanden zonder deze eerst op te moeten slaan op de harde schijf. Dat betekent dat je bijvoorbeeld al muziek kunt luisteren die nog niet volledig naar je computer is verzonden.

De beste analogie van streamen is die van een radio. Je kunt daarmee immers al muziek luisteren zonder dat je die eerst op een CD of cassettebandje hebt opgeslagen (of zelfs überhaupt zonder dat je deze opslaat). Streamen werkt op precies dezelfde manier.

Streamen kan op zeer veel verschillende manieren: via internet, via een intern netwerk of zelfs via USB. Het populairste en wellicht ook meest bekende is de online videodienst YouTube. Daarmee kun je filmpjes afspelen als deze nog niet volledig op je computer zijn gedownload.

Bij C.A.T. werkt het nagenoeg hetzelfde. De beelden die uw camera maakt worden eerst geüpload en opgeslagen, waardoor degene die de beelden bekijkt op zijn pc thuis, een vertraagde versie van de beelden te zien krijgt. Wanneer het 100% live zou zijn, en er een aantal mensen tegelijk de beelden open hebben, wordt de verbinding te traag, en gaat het beeld schokken. Doordat het beeld eerst wordt opgeslagen en daarna laten zien wordt, blijft het beeld mooi en vloeiend.


Wilt u meer informatie?

Onze adviseurs willen u graag informeren over onze producten en/of services.

contact klein cat control systems

Top