Adres

C.A.T. Control Systems | Penningweg 108 | 1507 DH Zaandam

 

Toegangsautomatisering en – betaalsystemen voor recreatieparken

C.A.T. Control Systems is gespecialiseerd in toegangscontrole voor recreatieparken. Denk hierbij aan slagbomen, tourniquets, hekwerk, camera’s, intercomsystemen, parkeersysteem en betaal- en toegangscontrole systemen.

Recreatieparken en C.A.T., al 20 jaar

Een goed toegangsbeheer is een must voor recreatieparken. U wilt ongenode gasten weren van uw recreatiepark en uw gasten klantvriendelijk benaderen. De recreanten van vandaag eisen veiligheid en gemak. Ze willen een veilig verblijf op uw park, maar niet constant barricades tegenkomen, zoals afgesloten deuren en hekwerken. Het is de uitdaging hier een modus in te vinden, afhankelijk van uw unieke situatie en de omvang van het recreatiepark.

C.A.T. Control Systems heeft kennis van de markt en jarenlange ervaring. De producten van C.A.T. sluiten dan ook naadloos aan op de wensen van de recreatieondernemer. Rekening houdend met iedere specifieke situatie en het gestelde budget. De afgelopen jaren heeft C.A.T. systemen geplaatst bij o.a. de grootste Nederlandse recreatieketens, waaronder Europarcs, Droomparken, Molecaten, Landal Greenparks, Topparken en RCN vakantieparken. Onder onze klanten vallen ook grote parken zoals vakantiepark Beerze Bulten, Camping Julianahoeve, Vakantiepark Klein Vaarwater, Vakantiepark Duinoord en Hotel/Camping de Zeeuwse kust. Naast de grote ketens en parken plaatst C.A.T. dagelijks systemen bij de kleinere parken, met onze CAT Access Basic en Lite systemen.

recreatieparken

Het programma met onze slagbomen en toegangscontrole is omvangrijk. De kleinste slagboom is compact, licht en heeft een snelle open- en sluittijd. De grootste en zwaarste slagboom kan voorzien worden van een slagboomarm van maar liefst 9 meter. Kenmerkend voor alle slagbomen van C.A.T. Control Systems is de RVS uitvoering, de robuustheid en de fraaie vormgeving.

C.A.T. Control Systems heeft in eigen huis ‘CAT Access’ ontwikkeld. Een compleet toegangsbeheer/-betaalsysteem dat bestaat uit modulair opgebouwde hard- en software modules. De basis van het softwaregedeelte kunt u met diverse modulen uitbouwen en aanpassen aan uw eigen unieke situatie.


Wilt u meer informatie?

Onze adviseurs willen u graag informeren over onze producten en/of services.

contact cat control systems

Top