De toekomst van recreatie is te zien, te horen en te beleven tijdens RECREATIE VAKBEURS 2018.
Het overkoepelende thema dit jaar is ‘een blik op de toekomst’. In zeven prachtige gesegmenteerde beurshallen worden dertien verschillende branches gepresenteerd en worden de hottopics belicht.

Een branche die sterk groeit maar tegelijkertijd continu in beweging is. Wat vandaag hot & trending is, kan morgen alweer uit zijn.
Deze vakbeurs is voor u hét moment om te ontdekken wat de sector te bieden heeft. Niet alleen nieuwe producten worden gepresenteerd, maar ook komt u te weten wat de ‘trending topics’ in de recreatie zijn en waar u als ondernemer op in moet springen om ‘futureproof’ te blijven? Onder het motto ‘samen staan we sterker’ worden ook dit jaar, in samenwerking met RekreaVakkrant, ‘de Ronde Tafel’ gesprekken toegevoegd aan het programma. Laat u inspireren tijdens één van de sessies door de experts uit de branche, zodat dé uitdagingen van vandaag de oplossingen van morgen bieden.

Op 27, 28 en 29 november a.s. vindt in Evenementenhal Hardenberg alweer de 17e editie van Recreatie Vakbeurs plaats. Een vakbeurs met een nationaal karakter, maar met een Benelux bereik.

Uiteraard is C.A.T. Control Systems dit jaar ook weer aanwezig. Bekijk onze nieuwste systemen en maak kennis met ons nieuwste online reservering systeem voor campers.

Onbemande camperparken

Met jarenlange ervaring in de automatisering van camperparken en daarbij inspelend op de huidige wensen van recreërend Nederland, heeft CAT Control Systems de mogelijkheid om nu ook camper plaatsen te reserveren in de Cloud. Dit reserveren kan lokaal bij de kiosk, maar ook vanaf een pc, tablet of smartphone, vanuit huis of onderweg. Op goed geluk naar een camperplaats rijden is hiermee niet langer noodzakelijk. Vooraf kan gekozen worden voor een plaats op een camperpark en het al dan niet gebruik willen maken van stroompunten en drinkwater. Zo reserveert en betaalt een klant precies datgene wat hij wil.

Voor camperparken biedt CAT Control Systems uiteenlopende mogelijkheden. Van een basic systeem voor kleine camperparken, tot een zeer uitgebreid systeem. Of het nu gaat om reserveringen lokaal of in de Cloud, toegang via barcode, pincode, kentekenherkenning of app, het is allemaal mogelijk. Bovendien kunnen wij stroomzuilen, waterzuilen en sanistations leveren, die aan de software gekoppeld kunnen worden.

In alle gevallen geldt dat onze automatisering modulair is opgebouwd, waardoor uitbreidingen in de toekomst altijd mogelijk zijn.

Op zoek naar een goede en betrouwbare partij om uw camperpark mee te automatiseren? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag met de inrichting en automatisering van uw park.

Beurs in Hardenberg, hal 4, stand nummer 456

Categories:

%d bloggers liken dit: