Adres

C.A.T. Control Systems | Penningweg 108 | 1507 DH Zaandam

 

Vakantiepark Klein Vaarwater, Buren, Ameland

Vakantiepark Klein Vaarwater ligt in het plaatsje Buren, op loopafstand van het strand van het prachtige waddeneiland Ameland. Verwen uw zintuigen met zuivere zeelucht, weidse gezichten, weldadige ontspanning en culinair genoegen. Op het park kunt u kiezen uit een breed aanbod van bungalows en caravans.

Variatie in accommodaties is het “geheim” van Klein Vaarwater. U kunt kiezen uit ruime vrijstaande bungalows voor vier tot twaalf personen, waarvan de Riantbungalow voor 6 personen geschikt is voor mindervaliden. Maar, ook kamperen behoort tot de mogelijkheden! En niet te vergeten is er een strandpaviljoen waar u na een strandwandeling of fietstocht kunt uitblazen.Wat installeerde CAT Control Systems hier? 

Slagboominstallaties

Slagboominstallaties voor algemene toegangcontrole van het park i.c.m. het Hotel Buren aan Zee.

CAT Card

Klein Vaarwater en Hotel Buren aan zee maken gebruik van onze slimme CAT Card. De CAT Card bevat een chip waar informatie op gelagen kan worden, zodat deze voor diverse doeleinden gebruik kan worden. Denk hierbij aan betalen en toegang tot speeltuinen, zwembaden en slagbomen. Hierdoor kan de kaart niet alleen op het recreatiepark gebruikt worden, maar is er ook een mogelijkheid de kaarten voor het naastgelegen hotel te gebruiken.

Eigen huisstijl

De CAT Cards zijn geleverd met eigen huisstijl. De achterkant van de pas is voorzien van Hotel Buren aan Zee logo’s en gegevens.

Barcode

Naast de CAT Cards, wordt er ook gebruik gemaakt van onze Barcodekaarten. Deze barcodekaarten worden gebruikt voor toegang bij oa de sanitaire gebouwen.

Doorloopsluis

Om de toegang tot de speeltuin beter te beheren, is er een doorloopsluis geïnstalleerd. Deze sluis kan bediend worden met zowel de CAT Cards, als de barcodekaarten.

Codeerstations, deskterminals en barcodeprinters

Om de CAT Cards en barcodekaarten te voorzien van informatie, en om toegangsrechten aan te passen, maak Klein vaarwater gebruik van codeerstations (CAT Cards) en Barcodeprinters (barcodekaarten). Daarnaast maken zij ook gebruik van onze deskterminals, om op een snelle manier toegangsrechten aan te passen op bijvoorbeeld de receptie.

Intercomsystemen

Alle slagbomen zijn voorzien van onze intercomsystemen. Hiermee kan er snel een verbinding tussen de slagbomen en de receptie tot stand worden gebracht.

Sanitaire units

De Sanitaire units zijn uitgevoerd met ons barcode systeem. hierdoor is de unit niet meer door iederen gratis en vrij te gebruiken, maar kan de toegang tot de units beter beheerd en gecontroleerd worden. Ook zullen alleen mensen die op het park horen, toegang kunnen krijgen om bijvoorbeeld te douchen.

CAT Lock

Om de toegangscontrole tot de hotelkamers van het naastgelegen hotel Buren aan zee te vereenvoudigen zijn er op alle hoteldeuren onze CAT Lock sloten geïnstalleerd. De CAT Lock sloten worden bestuurd met de CAT Card van de gast. Op de CAT Card kunnen de toegangsrechten tot in de puntjes worden ingesteld.

Klok-in/klok-uit systeem

Tevens is er met gebruik van onze CAT lezers een registratiesysteem voor het personeel geïnstalleerd. Hiermee kunnen verschillende zaken met betrekking tot het personeel gelogd worden.


Wilt u meer informatie?

Onze adviseurs willen u graag informeren over onze producten en/of services.

Top