Adres

C.A.T. Control Systems | Penningweg 108 | 1507 DH Zaandam

 

Strandpark de Zeeuwse kust, Renesse, Zeeland

Op slechts 250 meter van het strand vindt u Strandpark De Zeeuwse Kust. Geniet hier van een heerlijke vakantie in Renesse op de 5 sterren camping of in een Glamping accommodatie, in een chalet of vakantiehuis of kies voor een verblijf in het familiehotel.

Uw vakantie in Renesse wordt compleet doordat het vakantiepark kindvriendelijk is ingericht. Ook uw hond is van harte welkom. Strandpark De Zeeuwse Kust is jaarrond geopend, waardoor u alle seizoenen kunt genieten van uw welverdiende vakantie.
Strandpark De Zeeuwse Kust heeft veel leuke binnen- en buiten faciliteiten die de vakantie voor iedereen onvergetelijk maken!

Strandpark De Zeeuwse Kust is gelegen aan de voet van de Zeeuwse duinen en op 1,5 kilomter van het gezellige dorp Renesse en dé surfhotspot van Nederland; de Brouwersdam.Wat installeerde C.A.T. hier?

In samenwerking met aannemer Van Gelder heeft C.A.T. Control Systems de toegangscontrole en slagboominstallatie verzorgd voor de uitbreiding van de kampeerautovelden, geheel gecompleteerd met camera en intercomzuilen. Daarnaast is de entree tot het zwembad voorzien van een tourniquet met looppoort, voorzien van barcodelezers.

Met deze voorzieningen heeft Strandpark de Zeeuwse Kust volledig grip op alle bezoekersbewegingen en biedt zij hun gasten een prettig gevoel van exclusiviteit en veiligheid.

C.A.T. levert ook de toegangscontrole voor het familiehotel. Elke deur wordt voorzien van een elektronisch slot. Alle sloten staan online in verbinding met het softwarepakket CAT Lock.


Productinformatie:


Wilt u meer informatie?

Onze adviseurs willen u graag informeren over onze producten en/of services.

Top