Adres

C.A.T. Control Systems | Penningweg 108 | 1507 DH Zaandam

 

Vrijetijdspark en zwemparadijs – De Beerze Bulten, Vechtdal, Overijssel

Beerze Bulten ligt middenin het Overijsselse Vechtdal, een prachtig en veelzijdig natuurgebied. De kampeerplekken op Beerze Bulten zijn extra ruim opgezet. Zo hebben de gasten veel privacy en kunnen zij nog meer genieten van het verblijf.

Het park van deze camping biedt een heerlijk buitenleven in de schitterende natuur met alle luxe en comfort binnen handbereik. Dankzij de vele faciliteiten van de camping in Overijssel hoeven ouder en kind zich nooit te vervelen. Over het hele terrein zijn meer dan 30 speeltuintjes verspreid, zodat elke kampeerplek er wel een in de buurt heeft. Het schone en luxe sanitair is nooit ver weg en biedt bovendien veel aanvullend comfort, zoals kinderdouches en privésanitair op aanvraag. De faciliteiten bieden vermaak voor zowel jong als oud en voor elk weertype. We zeggen niet voor niets: in Beerze schijnt altijd de zon!Wat heeft C.A.T. hier geïnstalleerd?

Tourniquets: Om de toegang van het giga konijnenhol (speeltuin) en het zwembad te reguleren, zijn hier 2 tourniquets geplaatst. De tourniquets zijn uitgevoerd met onze CAT lezers, welke bestuurd worden met onze CAT Card (Chipkaarten).

De tourniquets beschikken tevens over glazen begeleidingsplaten.

CAT Card: De CAT Card wordt gebruikt als multifunctionele toegangs- en betaalkaart. De kaarten kunnen worden opgewaardeerd en rechten kunnen worden aangepast. Nieuwe kaarten worden uitgegeven via onze codeerstations waardoor er snel veel kaarten kunnen worden uitgegeven aan de gasten. Mocht er een wijziging doorgevoerd moeten worden, kunnen de kaarten uitgelezen en aangepast worden via de CAT Deskterminals. De CAT Cards zijn geleverd in een speciale Beerze Bulten uitvoering.

Picture it: Met de Picture it module is het voor de Beerze bulten mogelijk om CAT Cards uit te geven welke beschikken over een pasfoto van de gast.

Barcodesystemen: Naast de CAT Cards en polsbandjes, wordt er ook gebruik gemaakt van onze Barcodekaarten en barcodeprinters voor kort verblijf gasten.

Slimme polsbandjes: naast de CAT Card, wordt er ook gebruik gemaakt van polsbandjes. Zoals de naam al zegt zijn dit plastic bandjes die over de zelfde ‘’slimme chip’’ als de CAT Cards beschikken.

Slagbomen: Voor de algemene toegangscontrole van het gehele park wordt uiteraard gebruik gemaakt van onze slagbomen. De slagbomen zijn geleverd in combinatie met multizuilen, welke beschikken over CAT Cards lezers, waardoor de CAT Cards en polsbandjes ook op de slagbomen gebruikt kunnen worden.

Kentekenherkenning: De meest eenvoudige manier van toegangscontrole is kentekenherkenning. Het kenteken van de klant wordt simpelweg aan de CAT Card of polsband van de gast gekoppeld, en de gast kan altijd in en uitrijden via het kenteken.

Parkeersysteem: CAT heeft ook het parkeersysteeem op de Beerze bulten geleverd. Het parkeersysteem beschikt over een in- en uitrijd terminal.

CAT App: Via de CAT App kunnen de slagbomen via de smartphone worden geopend. Tevens kunnen via de app toegangsdetails bekeken worden en kunnen gasten geblokkeerd worden.

CAT Connect: Via deze softwaremodule kunnen onze systemen gekoppeld worden aan reserveringsystemen.

CAT Access: CAT Access regelt de complete toegangscontrole. Toegangsrechten, klanten- en unitgegevens worden hier ingevoerd. Door de ruime instelmogelijkheden en het eenvoudig combineren van instelwaarden als locaties, zones, tijdsprofielen en tijdsgroepen ontstaat een flexibel systeem met onbeperkte mogelijkheden. Binnen de CAT Access software kunnen een onbeperkt aantal lezers (zowel barcodelezers als CAT Card lezers) worden aangesloten. Verder kent het een virtueel oneindig aantal tijdgroepen en toegangscombinaties, waarbij een volledige- of tijd anti pass back geboden kan worden.


Wilt u meer informatie?

Onze adviseurs willen u graag informeren over onze producten en/of services.

Top