Adres

C.A.T. Control Systems | Penningweg 108 | 1507 DH Zaandam

 

Slagharen attractie- & vakantiepark, Slagharen, Overijssel

C.A.T. levert sinds begin 2017 de toegangscontrole en betaal/beheersystemen bij attractiepark Slagharen. Ook de toegang tot het zwembad en meer dan 170 bungalows worden voorzien van onze high-tech systemen.


Slagharen: Reis in een paar stappen van het Wilde Westen naar Mexico, vier carnaval in het ritmische New Orleans en ga op zoek naar goud in Yellowstone. Of ga je liever op ontdekkingstocht door Jules Verne Adventureland en beleef de spectaculaire Expedition Nautilus, fiets naar de top met de Magic Bikes en trotseer de woeste golven in Fogg’s Trouble. Ook kun je een spannende 4D-film kijken. Wil jij weten hoe de indianen vroeger leefden? Laat je dan in American Indian meenemen door het verleden en waan je even een echte indiaan!Wat heeft C.A.T. hier geïnstalleerd?

Tourniquets: Voor de toegangscontrole van o.a. het zwembad heeft CAT 5 tourniquets geplaatst. De tourniquets zijn uitgevoerd met extra LED verlichting. Tevens beschikken de tourniquets over een paniekpunctie waardoor de tourniquets ook handmatig te bedienen zijn.

Looppoorten: Naast de tourniquets zijn er 2 looppoorten gerealiseerd. Zowel de tourniquets als de looppoorten zijn voorzien van onze toegangscontrole systemen. Ook zijn ze voorzien van drukknoppen voor handbediening.

Slagboominstallaties: Voor de toegangscontrole van het park heeft CAT 3 slagboominstallaties geïnstalleerd. De toegangslocaties zijn allen voorzien van onze barcode en CAT Card systemen. De personeel/leveranciers slagboom wordt voorzien van een pincodetableau. De CAT Card en barcodekaarten kunnen via onze deskterminals en uitgiftestations uitgegeven, geprint en opgeladen worden.

In/uitrij terminals: De bestaande slagbomen zijn voorzien van onze welbekende rode zuilen voorzien van ons CAT Card en Barcodestysteem. Daarnaast beschikken ze, net als de 3 gerealiseerde slagboominstallaties, over ons bereikbaarheid (intercom) systeem. Alle zuilen zijn tevens voorzien van extra klanteninformatie displays.

CAT Lock deursloten: CAT heeft 172 bungalows voorzien van 172 CAT Lock elektronische deursloten. De gasten hebben toegang tot de bungalows via onze CAT Cards. Deze CAT Card dienen simpelweg voor het slot gehouden te worden om toegang te krijgen tot de woning.

CAT Counting: Met de softwaremodule CAT counting kan Slagharen precies bij houden hoeveel mensen er door de slagbomen rijden.

CAT App: Via de CAT App kunnen de slagbomen via de smartphone worden geopend. Tevens kunnen via de app toegangsdetails bekeken worden en kunnen gasten geblokkeerd worden.

CAT Connect: Via deze softwaremodule kunnen onze systemen gekoppeld worden aan reserveringsystemen.

CAT Access: CAT Access regelt de complete toegangscontrole. Toegangsrechten, klanten- en unitgegevens worden hier ingevoerd. Door de ruime instelmogelijkheden en het eenvoudig combineren van instelwaarden als locaties, zones, tijdsprofielen en tijdsgroepen ontstaat een flexibel systeem met onbeperkte mogelijkheden. Binnen de CAT Access software kunnen een onbeperkt aantal lezers (zowel barcodelezers als CAT Card lezers) worden aangesloten. Verder kent het een virtueel oneindig aantal tijdgroepen en toegangscombinaties, waarbij een volledige- of tijd anti pass back geboden kan worden.

Naast bovenstaande systemen zijn er voorbereidingen getroffen voor ons CAT Plate Kentekenherkenning systeem en onze uitgebreide camerabewaking installaties.


C.A.T. Control Systems B.V. en attractieparken

Door het inspelen op de wensen van de klant kan C.A.T. altijd custom-made systemen leveren die precies zijn gericht op de wensen van de klant. Door ons eigen team aan engineers en programmeurs kunnen wij altijd inspelen op bewegingen in de markt en hebben daarom altijd de meest moderne en high-end oplossingen voor elke situatie.

C.A.T. biedt hierdoor diverse oplossingen voor attractieparken. Toegangscontrole van het park, de attracties, horeca gelegenheden, betaald parkeer systemen en meer. Wilt u net als Slagharen uw toegangscontrole en betaalsysteem tot in de puntjes geregeld hebben? Neem dan contact met ons op.


Wilt u meer informatie?

Onze adviseurs willen u graag informeren over onze producten en/of services.

Top