Adres

C.A.T. Control Systems | Penningweg 108 | 1507 DH Zaandam

 

Pincode tableaus met proxlezer

Pincode tableaus bieden een eenvoudig, duurzaam en foutloos toegangscontrole systeem. De pincode tableaus zijn uitgerust met een toetsenbord voor pincodes en een proximitylezer voor het lezen van RFID tags. Ook kunnen de zij worden voorzien van een pinhole camera, zodat altijd duidelijk is wie er bij de toegangslocatie staat, en wie er uw pand betreedt, 24/7.

Onze pincode tableaus zijn tevens het hoofdproduct van ons zusterbedrijf SC Solutions.


Pincode tableaus: De eerste indruk telt

De eerste indruk telt en is vaak een doorslaggevende factor. Daarom maken wij gebruik van gestroomlijnde en strakke roestvrijstalen (vandalismebestendig) behuizingen. Ze komen met een grijze poedercoating, waardoor ze weerbestendig zijn. Ook is het mogelijk om het tableau in muren of op zuilen te plaatsen. C.A.T biedt hiervoor een breed scala aan zuilen aan.

pincode tableaus


Hoe werkt het?

De apparaten communiceren via een elektrische bus lijn die kan worden verbonden met andere systemen tot 1500 meter. Boven de 1500 meter wordt er gebruik gemaakt van een extender. Ook beschikken de tableaus over een input die kan worden aangesloten op elke soort toegang, detectielussen, overhead deuren, toegangsdeuren, slagbomen en roldeuren.

Meestal worden de tableaus gebruikt met een pincode welke uw klanten in bezit hebben. Gasten typen hun persoonlijke pincode in, en zij zullen toegang krijgen. Het tableau geeft feedback aan uw gast via tekst en geluid. Er kan ook gekozen voor proximity tags, die aangeboden worden op de proximity lezer op het tableau. Deze tags zijn iets kleiner dan een standaard huissleutel en beschikken over een 9 cijferige code, die wordt verbonden aan de gast. Pincode tableaus kunnen ook bestaande alarmen uitschakelen. Dit houdt in dat wanneer u een locatie betreed, het tableau ook het alarm kan uitschakelen wanneer dit gewenst is.


Inleersystemen met kentekenherkenning

Omdat C.A.T. altijd luistert naar de wensen van de klant, hebben wij een inleersysteem ontwikkeld wat kan samenwerken met onze kentekenherkenning. Het voordeel van een inleersysteem is dat de kentekens van de gasten nooit in het systeem gezet te hoeven worden. U krijg vanuit onze software of vanuit uw reservering/boeking systeem een pincode welke aan de klant gekoppeld is. Zodra deze pincode wordt aangeboden bij bijvoorbeeld een slagboom, wordt het kenteken van de gast aan de pincode gekoppeld. Omdat de pincode aan de reservering gekoppeld is, is het kenteken van de gast nu ook bekend. Nu kan de gast via zijn of haar kenteken het park op en af rijden.

Deze pincode kan ook voor aankomst al verstuurd worden. Hierdoor zal een gast zich niet meer hoeven te melden op de receptie bij aankomst.


Wilt u meer informatie?

Onze adviseurs willen u graag informeren over onze producten en/of services.

Top