Adres

C.A.T. Control Systems | Penningweg 108 | 1507 DH Zaandam

 

Toegangscontrole- en betaalsystemen voor parkeerterreinen

Betaald parkeren is niet meer weg te denken uit onze huidige samenleving. In vrijwel ieder centrum in het land vervallen de gratis parkeerplekken en schieten de betaald parkeergarages en parkeerterreinen als paddenstoelen uit de grond.


Parkeerterreinen: Hogere veiligheid en meer omzet

Betaald parkeren heeft een aantal belangrijke voordelen. Naast toegangscontrole op het aantal plaatsen, zorgt het betaald parkeren ook voor een hogere veiligheid voor uw gasten en personeel. Met de betaalde parkeerplaatsen kunt u voorkomen dat de beschikbare plaatsen worden bezet door buitenstaanders die op zoek zijn naar gratis parkeerterreinen.

parkeerterreinen

CAT Control Systems heeft in haar leveringspakket diverse betaald parkeersystemen die een goede verdeling van de beschikbare parkeerruimte onder personeel en bezoekers mogelijk maken. Ze zorgen ervoor dat ongewenste gasten buiten het terrein blijven en gratis parkerende bezoekers of klanten niet onnodig lang blijven staan.

Met behulp van betaalautomaten, in- en uitritten en slagbomen, bestuurd door een flexibel softwarepakket, is het ook voor u mogelijk uw parkeerruimte op afstand goed te regelen. Als bijkomend voordeel beschikt u over real-time gegevens en een grote vari√ęteit aan tariefstructuren.

CAT Control Systems biedt voor iedere situatie het juiste betaald parkeersysteem


Wilt u meer informatie?

Onze adviseurs willen u graag informeren over onze producten en/of services.

Top