CAT 20 jarig jubileum

Al 20 jaar uw betrouwbare partner in toegangscontrole

In 1997 is CAT Control Systems B.V. opgericht zijnde een dochteronderneming van C.A.T. Automatisering B.V. te Eindhoven, waar een goede relatie van Michel Kok, de heer Hans Nijenhof directeur was. Na onderling meerdere gesprekken gevoerd te hebben, werd besloten om een nieuw bedrijf op te richten wat zich zou specialiseren in toegangsautomatisering voor de recreatiebranche.

Reeds in 1998, ontstond de mogelijkheid om het meerderheidsaandeel van C.A.T. Control Systems B.V. over te nemen. Samen met de heer van Veldhoven, zijn toenmalige compagnon, heeft Michel Kok deze aandelen overgenomen. Vanaf dat moment werden zij beiden de trotse eigenaar van CAT Control Systems B.V.

Door grote inzet, hard werken, constante ontwikkeling van bestaande en nieuwe producten in, veelal, eigen beheer, de juiste prijs kwaliteit verhoudingen, groeide het klanten bestand gestaag.

Kwalitatief hoogwaardige producten en uitstekende service hebben dit tot een groot succes gemaakt.

Een van de zaken welke C.A.T. Control Systems B.V. hoog in het vaandel had en heeft staan, is tot op de dag van vandaag, doorontwikkeling van bestaande en nieuwe producten met als resultaat dat C.A.T. Control Systems B.V. ook buiten de recreatie steeds actiever is. Het automatiseren van parkeerplaatsen en betaald parkeersystemen, gebouwen beheer, mileustraten en Self-storage werden de nieuwe doelgroepen waarin C.A.T. Control Systems B.V. met steeds meer succes opereert.

Daar waar het bedrijf in 1998 een personele bezetting had van twee man, heeft C.A.T. Control Systems B.V. inmiddels een team van meer dan dertig collega’s, die dagelijks bezig zijn bij bedrijven in heel Europa.

C.A.T. Control Systems B.V. blijft zich onderscheiden door unieke producten die veelal in eigen huis zijn ontwikkeld, waardoor flexibel en kwalitatief prijstechnisch concurrerend op de wensen van de klanten in kan worden gespeeld.


Wilt u meer informatie?

Onze adviseurs willen u graag informeren over onze producten en/of services.

contact klein cat control systems

%d bloggers liken dit: