Adres

C.A.T. Control Systems | Penningweg 108 | 1507 DH Zaandam

 

Toegangscontrole- en betaalsystemen voor jachthavens

C.A.T. Control Systems heeft jarenlange ervaring met de toegangscontrole voor jachthavens en de watersportrecreatiebranche. Daarom sluiten de producten van C.A.T. naadloos aan op de wensen van de jachthavenondernemer. Rekening houdend met iedere specifieke situatie en het beschikbare budget. De meeste producten van C.A.T. zijn in eigen huis ontwikkeld en daarom snel aan te passen uw wensen.

Toegangsbeheer voor jachthavens is een must

Een goed toegangsbeheer is een must voor iedere haven. U wilt uiteraard geen ongenode gasten op uw steigers. Het toegangs- en betaalsysteem op basis van de CAT Card wordt sinds jaar en dag succesvol bij een groot aantal jachthavens gebruikt. Deze is dan ook met extra ”jachthaven oplossingen” uitgebracht onder de naam jachthavenkaart. Gasten kunnen met één kaart de slagbomen bedienen en zich toegang tot de steigers verschaffen, maar ook het sanitair-gebouw betreden en betalen voor elektriciteit en water op de steigers.

jachthavens cat control systems

C.A.T. Control Systems heeft de afgelopen systemen geplaatst bij vele (grote) havens in Nederland, waaronder o.a. de Thuishavens groep, Jachthaven Biesbosch, Compagnieshaven en jachthaven Winkeloort.


Wilt u meer informatie?

Onze adviseurs willen u graag informeren over onze producten en/of services.

Top