Adres

C.A.T. Control Systems | Penningweg 108 | 1507 DH Zaandam

 

Diverse modules voor elke wens

Bij de toegangscontrole en betaalsoftware CAT Access, is het mogelijk diverse modules toe te voegen.

Deze modules zijn:

Extra CAT Access licentie(s)

Standaard wordt er bij het CAT Access softwarepakket 1 softwarelicentie geleverd. Deze software kan op meerdere pc’s worden geïnstalleerd, maar kan op een enkele pc ”geopend” zijn. Via extra licenties, kunt u de software echter wel op meerdere pc’s gebruiken. Dit aantal is onbeperkt.


CAT Diagnostics

Wanneer u kiest voor de CAT Diagnostics module voor CAT Acces, worden er meerdere lopende processen constant bijgehouden. Denk hierbij aan systeem backups en statistieken van toegangsbewegingen.


CAT Connect

De CAT Connect module voor CAT Access zorgt voor een koppeling met verschillende sofwarepaketten. Denk hierbij aan o.a:


CAT Picture-it

Via deze module kunt u bij het arriveren van uw gast, een foto ”schieten” om deze vervolgens op de CAT Card chipkaart van de gast te printen. Een persoonlijkere pas. Naast de foto, kunnen er ook diverse gastgegevens op de pas genoteerd worden.


CAT Reports

CAT Reports maakt het mogelijk om diverse rapporten op te vragen en af te drukken. Denk hierbij aan kaartgebruik, toegangsdetails, productenlijsten, omzet, ontvangsten en retouren, opwaarderingen van de chipkaarten en kopie van de kassarollen.


CAT Welcome

CAT Welcome wordt gebruik voor het aansturen van verschillende maten LED displays, waar klanteninformatie op kan worden weergegeven.


CAT Planner

Sofware om aanpassingen in de database automatisch uit te voeren. Denk hierbij aan het resetten of blokkeren van toegangspunten, credits en geld, per jaar, maand of dag.


CAT Attendance

CAT Attendance wordt gebruik voor aan- en afwezigheidsregistratie. Via deze module wordt ook het actueel aanwezige aantal kaarthouders geteld.

Top