Adres

C.A.T. Control Systems | Penningweg 108 | 1507 DH Zaandam

 

CAT Lock deursloten

Het CAT Lock deursloten systeem is ideaal voor locaties waar meerdere toegangsdeuren moeten worden voorzien van toegangscontrole. CAT Lock is een elektrisch sloten systeem, wat de toegangscontrole voor klanten een stuk gemakkelijker maakt. In plaats van de sleutel zal de klant nu een kaart ontvangen, waar informatie en rechten op gezet kunnen worden. Afhankelijk van deze informatie kan er toegang worden verleend tot een paalde ruimte. Ook is het mogelijk om met een beurten principe te werken, waarbij kaarten een bepaald aantal keren toegang geven tot een specifieke ruimte. Ieder sloot weet zelf wie waar naar binnen mag.

De CAT Card chipkaart kan een kunststof kaart of een kunststof tag zijn. De kaarten hebben een creditcard formaat en kunnen meerdere jaren gebruikt worden. Het design van de kaart kan naar de wens van de klant worden aangepast. De kaart kan, afhankelijk van het gekozen systeem, ook worden voorzien van persoonsgegevens van de klant en/of een pasfoto. De kaart kan ook geïntegreerd worden met andere toegangscontrole systemen van CAT. Voor meer informatie over de CAT Card kunt u ook hier klikken.

deursloten cat lock


Deursloten

Het CAT Lock deurslot kan op nagenoeg elke deur worden gemonteerd. Het bestaande insteekslot, wat in de deur zit, kan behouden blijven. Als er gekozen wordt voor een gekoppeld systeem bestaat de mogelijkheid om de sloten draadloos met elkaar te laten communiceren. Hierdoor zijn er geen extra kabels nodig om de sloten aan te sluiten op het CAT Access beheersysteem. Ook zal het systeem in werking blijven, bij uitval van het netwerk. Het deurslot kan worden voorzien van een cilinder, welke als noodtoegang kan dienen. Het deurslot is verkrijgbaar met een PZ maat van 72mm of van 92mm.

deursloten


Voordelen van CAT Lock

  • Eenvoudig te monteren
  • Past op vrijwel alle deuren
  • Weinig bekabeling nodig
  • Toegangsrechten eenvoudig te beheren
  • Kaart ook te gebruiken op slagbomen
  • Eenvoudig in gebruik
  • Personeel kan ‘’master rechten’’ krijgen
  • Integratie met reserveringssoftware

Uitvoeringen

Volledig online

Bij deze uitvoering zijn de sloten uit te lezen via onze CAT Lock software. Tijden en rechten zijn eenvoudig aan te passen en de software communiceert direct met de sloten.

Offline (en uitbreidbaar)

Bij de offline uitvoering communiceren de software en de sloten niet met elkaar. Om rechten en instellingen op de sloten aan te passen, worden er via de software configuratiekaaten aangemaakt. De gewenste aanpassingen worden in de kaart geschoten, en zodra deze kaart voor het slot wordt gehouden, zal deze de gewijzigde instellingen overnemen. Wanneer er wordt gekozen voor de offline en uitbreidbaar uitvoering, kan het systeem later naar een online systeem worden veranderd.

Offline (en niet uitbreidbaar)

Hier betreft het ook een offline uitvoering, maar deze kan later niet naar een online systeem worden veranderd.


Wilt u meer informatie?

Onze adviseurs willen u graag informeren over onze producten en/of services.

Top