Adres

C.A.T. Control Systems | Penningweg 108 | 1507 DH Zaandam

 

Parkeerinstallatie en slagbomen bij camping Hoek van Holland

“De samenwerking met CAT control systems was uitstekend. Ik ben daar zeer van onder de indruk.” Dat zegt Pieter Witteveen, team/projectleider van het recreatieoord Hoek van Holland en de gelijknamige camping. Witteveen werkt bij de gemeente Rotterdam Sport en Cultuur.

We praten dan over een recreatieoord van ongeveer duizend vaste vakantiewoningen en een camping die er aan vast zit, bestaande uit vaste plekken voor stacaravans en een aantal tentplekken. ‘’Mensen komen met auto’s aan, willen hun tent opzetten of campers plaatsen. Om het parkeren te reguleren hadden we een parkeerregelingssysteem nodig. “Hij verteld dat in het begin een programma van eisen is gemaakt. ‘’En daarin hebben we een opdracht geformuleerd, dat was het leveren en plaatsen van de parkeerinstallatie, evenals het in stand houden en het onderhouden van het systeem. Tweede was dat het systeem moest aansluiten op het bestaande klantregistratiesysteem dat wij hier hebben. Dat is Eurecrea, een softwarepakket waar gegevens van onze klanten in zitten. Het is een pakket dat veel wordt gebruikt en het parkeerregulering moet aansluiten op dat stukje software.’’

”De samenwerking was uitstekend, ik ben daar zeer van onder de indruk”

Hoe is de gemeente gekomen tot de leverancierskeuze, welke informatiebronnen zijn geraadpleegd? “Zoals gezegd hebben we eerst bij elkaar gezeten en het programma van eisen gemaakt. Vervolgens is er via Google en vakbladen gezocht naar informatie. Ook is er overleg geweest en zijn we ondersteund door een parkeerconsultant van Grontmij. Er is een uitgebreid onderzoek geweest naar de diverse systemen en de mogelijkheden.” Waarom is gekozen voor CAT Control Systems? ‘’Zij scoorden in het offertetraject goed in de prijs/kwaliteitsverhouding en dit sloot goed aan op ons programma van eisen. We hadden daarin een aantal dingen gezet. Bijvoorbeeld het aansluiten op dat softwarepakket en er moest een aantal unieke dingen geregeld worden omdat wij met bepaalde bewoners al afspraken hadden rond parkeren en bij anderen weer niet. Daar wilde we iets mee. Doel was om buiten de drukke tijden toch bewoners met hun auto op het terrein toe te laten. Als je, je zo laat voorlichten her en der, dan kom je toch tot de systemen CAT control systems, wat bijna naadloos aansloot op onze systemen. Met name de ervaring die ze hadden met betrekking tot het samenwerken met reeds bestaande software, was een van de doorslaggevende factoren’’.

”De systemen van CAT Control Systems sloten naadloos aan op de onze”

Zijn dus de eisen/wensen concreet omgezet naar producttoepassing? “Ja, we hadden samen het CAT dertien profielen geschreven om te vertellen wat het systeem aan moet kunnen. Elk profiel is uniek. Ze zijn samen door CAT control systems en de softwareleverancier gemaakt, specifiek voor ons. We hebben hier na het bespreken van het systeem, het een en ander uitgerold. Er is ook een stuk training geweest voor de medewerkers. We zijn op dit moment intern aan het evalueren. Ik heb aan het begin van dit jaar een afspraak gemaakt om die evaluatie goed door te nemen’’.

Tevreden

Hij zegt tevreden te zijn. ‘’Er zitten natuurlijk allerlei verbetermogelijkheden in, maar het systeem werkt feilloos. Er zijn op zich geen problemen mee en medewerkers kunnen er uitstekend mee werken, dus ik ben meer dan tevreden. Vooral de samenwerking was erg goed. De jongens hebben hier uitstekend werk geleverd.”


Wilt u meer informatie?

Onze adviseurs willen u graag informeren over onze producten en/of services.

Top
%d bloggers liken dit: