Adres

C.A.T. Control Systems | Penningweg 108 | 1507 DH Zaandam

 

C.A.T. chipbeschermers, houdt uw passen veilig

Voorkom dat uw betaalpas door kwaadwillenden wordt uitgelezen. Omdat de ontwikkelingen bij CAT Control Systems nooit stil staan denken wij ook na over de gevaren van het elektronisch betalen met de bankpas. De nieuwste passen zijn gemakkelijk of afstand uit te lezen, en een wapen in de strijd tegen dit soort kwaadwillende is onze ‘’ chipbeschermer ’’.

Deze chipbeschermer is een uitstekende manier om diefstal van gegevens tegen te gaan maar ook om klanten te werven en bekend te maken met uw bedrijf. Steek de kaart in uw portemonnee en u hoeft niet meer bang te zijn voor misbruik van uw bankpas!


Chipbeschermers, RFID en NFS, wat is dit precies?

RFID, wat staat voor radio frequentie identificatie, is een technologie waarmee het mogelijk is om op een afstand informatie op te slaan en af te lezen is van een zogenaamde RFID chip.

NFC, wat staat voor near field communication, is een vorm van RFID. Op dit moment wordt NFC onder andere toegepast in mobiele telefoons als betaalmiddel en in kaarten zoals de ov chipkaart.

Naast alle voordelen van NFC en RFID, brengt de technologie ook een aantal nadelen met zich mee. Degene die gebruik maken van het nieuwe contactloos betalen, zullen de beveiligingskreten van hun banken bekend in de oren klinken. Stel een daglimiet in, koop een metalen hoesje voor je pas, wikkel je pas in aluminiumfolie of koop een veiligere portemonnee.

Met onze chipbeschermers is dit niet meer nodig!

Perfecte beveiliging!
Het enige wat u hoeft de te doen, is de chipbeschermer in uw portemonnee te stoppen. De pas bevat een chip die een ruis op alle frequenties uitzend, waardoor de chips van uw andere passen niet uit te lezen zijn. Hierdoor hoeft u geen metalen hoesjes te kopen en kunt u het contactloos betalen met uw bankpas en ov-chipkaart gewoon veilig blijven gebruiken.

Interessant voor uw bedrijf?
Chipbeschermers met eigen logo en bedrijfsinformatie voor uw klanten en/of zakenrelaties? Neem contact met ons op!


Wilt u meer informatie?

Onze adviseurs willen u graag informeren over onze producten en/of services.

Top