Adres

C.A.T. Control Systems | Penningweg 108 | 1507 DH Zaandam

 

CAT Plate automatische kenteken herkenning

Herkent u dit beeld? Gasten die hun voertuig in de buurt van de leeszuil of intercom proberen te sturen, medewerkers die van hun plek moeten lopen om de toegangspas te brengen. Met CAT Plate kenteken herkenning kunt u automatisch toegang verlenen tot de locatie . Een prettige bijkomstigheid is dat aanrijdschade bij de zuil tot een minimum wordt beperkt.

Kenteken herkenning systeem

CAT Plate is een kenteken herkenningssysteem dat CAT in eigen huis heeft ontwikkeld voor recreatieparken, parkeergarages en bedrijfsterreinen. Met kentekenherkenning vergroot u de veiligheid en service op uw park c.q. terrein.

Betere toegangscontrole

Met ons kentekenherkenning systeem kunnen de kentekens van binnen en buiten Europa vastgelegd, maar ook van niet bekende en geautoriseerde voertuigen. Als het kenteken wordt herkend wordt de slagboom direct geopend. De gast kan verder zonder opnieuw aanmelden het terrein op en af. De gast kan gedurende het verblijf het park/ terrein op en afrijden.
De receptie kan bij reservering het kenteken ook alvast invoeren. De gast krijgt dan direct toegang als het kenteken wordt herkend door het systeem.

U heeft een betere toegangscontrole, omdat fraude met dit systeem vrijwel is uitgesloten.

Eenvoudig te koppelen

Het geheel geautomatiseerde systeem is eenvoudig te koppelen met uw slagboom systeem en met de bekende reservering partijen zoals: BookingExpert, AICN, Stratech, CAT Automatiseringen, Recranet, Bookzo, etc.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over Cat Plate of andere producten van ons? Neem dan contact met u op.
Wij adviseren u graag om tot een juiste beslissing te komen.

Categories: Nieuws

Top
%d bloggers liken dit: