Adres

C.A.T. Control Systems | Penningweg 108 | 1507 DH Zaandam

 

CAT Energie app: Eenvoudig energie beheer

Met de CAT Energie App kunnen uw klanten op afstand hun energiebeheer regelen op uw recreatiepark of jachthaven. De app biedt uw gast de mogelijkheid om aansluitingen en meterstanden vanaf de smartphone te bekijken en deze eventueel in- of uit te schakelen. De gast zal een code krijgen waarmee zij de app kunnen activeren, wanneer zij dit willen gebruiken.

Klik op de afbeelding om deze te vergroten


CAT Energie app: Vanaf overal ter wereld uw energie beheren

De beheerder versie van de CAT Energie app kan uiteraard meer. Zo kan de beheerder in een overzicht alle locaties inzien. Naast het zien van welke klant op welke locatie aanwezig is, kan de beheerder het stroom van de klant ook uitzetten. Dit kan van pas komen wanneer een klant niet betaald, of misbruikt maakt van uw stroom. Ook kunt u gewoon even kijken welke klant gebruikt maakt van welk stroompunt. Met de duidelijke overzichten zal u alle informatie in een oogopslag kunnen zien.

De CAT Energie app is te downloaden van uit google play store bij Android toestellen, en via de App store voor Apple toestellen. U kunt de app ook downloaden vanaf deze website. De links hiervoor kunt u vinden onder dit bericht. Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op.

Klik hier om deze app te downloaden


Wilt u meer informatie?

Onze adviseurs willen u graag informeren over onze producten en/of services.

Top