Adres

C.A.T. Control Systems | Penningweg 108 | 1507 DH Zaandam

 

CAT Control Systems B.V.

CAT Control Systems levert sinds 1997 producten en technologie voor toegangscontrolesystemen. Onze toegangscontrole bestaat uit een combinatie van Slagbomen, hekwerken, deursloten, kentekenherkenning, intercomsystemen, parkeersystemen, betaalsystemen, camerabewaking en toegangscontrolesoftware.

cat control systems

Daarnaast beschikken wij over een breed scala aan energie, water en gas beheer systemen.


Toegangscontrole is maatwerk

Toegangscontrole is op ieder terrein uiteraard verschillend. Diverse factoren en variabelen zijn van invloed op een optimale toegangscontrole voor uw park, terrein, gebouw of complex. De specialisten van CAT Control Systems adviseren u graag welk systeem voor u het juiste is, rekening houdend met uw wensen en het beschikbare budget. Vandaar ook onze slogan: Customized Access Technology, toegangscontrole voor u op maat.

De kracht en toegevoegde waarde van CAT ligt in de combinatie van hardware (slagbomen, tourniquets, zuilen) en software. Hiermee kan de toegang tot uw terrein, gebouwen en faciliteiten op maat worden gepersonaliseerd en geautomatiseerd. Het is daardoor bijvoorbeeld mogelijk om de toegangscontrole tot uw parkeerterrein of restaurant centraal te regelen en op afstand te besturen.


Specialist in toegangscontrole

CAT Control Systems heeft vanaf 1997 diverse recreatieparken, jachthavens, attractieparken, zwembaden, wellnesscentra, bedrijfsterreinen, parkeergarages, scholengemeenschappen en beheerders van appartementencomplexen van toegangscontrole voorzien.


Waarom CAT Control Systems?

1: Ervaring en expertise: C.A.T. levert sinds 1997 producten voor toegangscontrole, kent vele tevreden klanten en heeft een uitstekende naam in de recreatiebranche.
2: Totaalpakket voor toegangscontrole: slagbomen, toegangscontrole, tourniquets, kentekenherkenning, intercomsystemen, betaald parkeersystemen, betaalsystemen en camerabeveiliging .
3: 24 uur per dag bereikbaar voor support: met een volledige serviceovereenkomst kunt u ons op elk moment van de dag, 7 dagen in de week, bereiken.
4: Klantvriendelijkheid: betrouwbaarheid staat bij ons bovenaan. Wij rusten dus pas als u tevreden bent.
5: Vakkundigheid: onze servicemonteurs hebben naast hun algemene vakkennis een interne opleiding gehad en houden deze kennis constant op peil.
6: Flexibiliteit: onze toegangscontrolesysteem is modulair geprogrammeerd zodat het voor elke situatie en toepassing is in te richten en uit te breiden. Van stand alone tot full versions. Zo bent u altijd verzekerd voor de beste oplossing voor uw situatie en systemen.
7: Actuele producten: onze ontwikkelafdeling zorgt ervoor dat onze hardware- en softwareproducten altijd voorop lopen in de markt. Met nieuwe toepassingen, innovaties, combinaties en verbeteringen.
8: Standaard één jaar garantie op onze producten. Daarna kunt u zich met een serviceovereenkomst verzekeren van een vlekkeloze werking op langere termijn.
9: De Camper Kiosk van C.A.T. was de eerste voorziening op de markt voor geautomatiseerde toegang van camperplaatsen. CAT is marktleider op dit gebied. Met de Camper Kiosk hebben uw gasten 24/7 per dag toegang tot uw camperterrein.
10: Kwalitatief uitstekende installaties voor een betaalbaar tarief.


Bedrijfsgegevens CAT Control Systems B.V.

CAT Control Systems B.V.
Penningweg 108 B
1507 DH Zaandam
Postbus 2219
1500 GE Zaandam

Tel.: +31 (0)75 612 73 45

K.v.K. Zaandam nr: 34180153
BTW nr: NL811093451B01


Wilt u meer informatie?

Onze adviseurs willen u graag informeren over onze producten en/of services.

Top