Adres

C.A.T. Control Systems | Penningweg 108 | 1507 DH Zaandam

 

Eén multifunctionele toegangs- en betaal CAT chipkaart

Uw gasten, klanten en/of personeel kunnen met deze kaart de slagboom en/of deuren openen, door poorten of tourniquets lopen of toegang krijgen tot een bepaalde ruimte. Daarnaast kunnen zij met dezelfde kaart betalen in de kantine, voor douchegebruik of voor de wasserette. Dit alles is mogelijk met onze CAT chipkaart (CAT Card).


Wat is de CAT Chipkaart?

De CAT Chipkaart van C.A.T. Control Systems is een multifunctionele toegangscontrole- en betaalkaart. De CAT Chipkaart werkt met een wereldwijde standaard. De kaart bevat geen kwetsbare magneetstrip, maar een kleine chip, met vele mogelijkheden, die veilig in de kaart verwerkt is. De kaart is eenvoudig te (her)programmeren met onze software.

CAT chipkaart

*CAT Card in CAT huisstijl


Puur gemak

Uw klanten ontvangen, bij aankomst of voorafgaand aan het verblijf, een CAT Card. U bepaalt waar en wanneer uw gasten (of medewerkers) toegang kunnen krijgen. Deze gegevens worden vooraf ingelezen. Gegevens op deze pas kunnen gewijzigd worden via onze software i.c.m. uitgifte stations en/of balie terminals (deksterminals).

CAT chipkaart deskterminal

*Opwaarder terminal (deskterminal)

CAT chipkaart codeerstation

*Uitgiftestation


Betalen met de CAT Card

Met de CAT Card kan ook worden betaald. De kaart kan namelijk worden opgewaardeerd. Uw gasten kunnen de douche in werking stellen, betalen in het restaurant of afwaarderen bij elke andere betaalpost. Het grote voordeel is dat u geen contante geldstromen op uw park heeft, wat de veiligheid enorm verhoogt.


CAT Card lezer

De CAT Card lezer bestaat uit een vandaalbestendige en waterbestendige kunststof behuizing, fraai vormgegeven in antraciet grijs. De elektronica is volledig ingegoten in de slagvaste behuizing, waardoor storingen vrijwel uitgesloten zijn.

Eén van de unieke aspecten aan de CAT Card lezer is het display. De CAT Card-lezer is namelijk voorzien van een grafisch display. U kunt hierbij uw eigen teksten in het display programmeren. Zo kunt de instructie ‘Houd hier uw kaart voor’ in het display weergeven. Deze tekst kan bovendien in meerdere talen worden getoond.

Zodra uw gast zijn CAT Card voorhoudt zal er een vervolg tekst verschijnen, in de taal van herkomst van uw klant! Met deze technologie creëert u meer duidelijkheid, door o.a. tijdsaanduiding, teksten en taalherkenning.

*CAT Card chipkaart lezer


Opwaardeerautomaten

Via een opwaardeerautomaat stelt u uw gasten in staat om zelf hun CAT Card op te waarderen. Dit is mogelijk via muntgeld, of via PIN/creditcard.

*Opwaardeerautomaat om CAT Cards op te laden met punten of krediet


Voordelen

 • Multifunctionele kaart voor toegangscontrole en betalen
 • Geen contante geldstromen op uw park of terrein
 • Gemakkelijk en veilig voor uw klanten
 • Te personaliseren voor diverse klantengroepen

Gebruikers

 • Bungalowparken
 • Campings
 • Jachthavens
 • Dagrecreatie
 • Bedrijfsterreinen
 • Sauna, zwembaden, e.d.
 • Camperparken

Modern systeem met een persoonlijk tintje

CAT Card chipkaarten  worden standaard gelever in CAT stijl. Uiteraard is het ook mogelijk om uw eigen bedrijfslogo en/of bedrijfsgegevens op de passen te laten drukken.

*Natuurlijk kunt u de CAT Card een eigen look geven met uw bedrijfslogo


CAT Lezer netwerk (online)


Wilt u meer informatie?

Onze adviseurs willen u graag informeren over onze producten en/of services.

Top