Adres

C.A.T. Control Systems | Penningweg 108 | 1507 DH Zaandam

 

CAT Access App: Toegangscontrole via uw smartphone, voor u en uw gasten.

In 2011 kwam CAT Control Systems als eerste slagboomleverancier in Nederland met de slagboom app. Nu in 2017 komen wij na het grote succes van de eerste versie met twee compleet nieuwe smartphone applicaties, de CAT Access Gasten app en de CAT Access Beheerders app.

Klik op de afbeelding om deze te vergroten


CAT Access Gasten app

Deze app is speciaal voor uw gasten. Wanneer een gast bij u boekt, wordt er automatisch een SMS bericht naar de gast verstuurd. In deze SMS zit een link, waarmee zij eenvoudig de juiste app downloaden. In deze SMS zit ook een verificatiecode, waarmee de gast na het installeren van de app de app kan activeren.

Nadat de app is geactiveerd kunnen uw gasten alle toegangslocaties (mits zij daarvoor van u rechten hebben gekregen) openen.

De app is volledig geïntegreerd met onze CAT Access software. Hierdoor zijn de geldigheid en verblijfsduur automatisch ingeregeld vanuit boekingssystemen.

Klik hier om deze app te downloaden


CAT Access Beheerders app

Deze app stelt u in staat om via de app toegangen tot uw terrein te beheren. Zo kunt u slagbomen, tourniquets/draaihekken, schuifhekken en eigenlijk elk type toegangslocatie openen.

Via de nieuwe noodfunctie is het ook mogelijk om alle toegangen in een enkele klik te openen, en deze open te laten.

Naast het beheren van de toegangscontrole, kunt u via de app ook zien wat er zoal op het park gebeurt. Toegangstransacties, tijden en gasten zijn volledig te volgen via deze app.

Het beheren van uw gasten kan ook via de app. Zo kunt u o.a. gasten blokkeren.

De CAT Access Beheerders App is een must voor u als beheerder, maar denk ook aan personeel en technische diensten.

Klik hier om deze app te downloaden


Wilt u meer informatie?

Onze adviseurs willen u graag informeren over onze producten en/of services.

contact klein cat control systems

Top