Adres

C.A.T. Control Systems | Penningweg 108 | 1507 DH Zaandam

 

Volledig geautomatiseerde campersystemen

C.A.T. Control Systems biedt u als ondernemer alle mogelijkheden voor het inrichten van een professioneel camperpark met onze campersystemen, die 24 uur per dag en 7 dagen per week geopend kan zijn. De Camper Kiosk zorgt voor volledig geautomatiseerde camperparken. Zo kunnen uw campergasten elk uur van de dag aankomen (ook ’s nachts), zelf hun plaats uitkiezen, een keuze maken uit de aanwezige voorzieningen en afrekenen. Het flexibele systeem neemt u veel zorg en administratie uit handen en geeft uw gasten optimale vrijheid.


CAT Campersystemen: Geautomatiseerde check-In / Check-Out 

De Camper Kiosk is het ideale startpunt voor uw campergasten en vervangt de traditionele receptie. Het is een selfservice Check-In / Check-Out systeem waar uw klant met Pin en Creditcard kan betalen. Bij aankomst meldt de gast zich bij de onbemande kiosk, waar camperplaatsen kunnen worden gehuurd voor een aantal uren of dagen. Via het touchscreen kunnen gasten de Check-In procedure doorlopen. De Check-In is in meerdere talen beschikbaar.

Camperkiosk vernieuwd ontwerp

Na betaling wordt er door de Camper Kiosk een barcodekaart of CAT Card uitgegeven. Met deze kaart krijgt de gast toegang tot het camperpark. Binnen de geldigheidstermijn kan uw gast met de kaart onbeperkt in- en uitrijden. Bij vertrek van het camperpark kunnen uw gasten ook de Check-Out zelfstandig regelen via de Camper Kiosk.


Voorzieningen tegen betaling

Wanneer u op uw camperpark voorzieningen zoals douches en/of wasmachines, maar ook energie of water tegen betaling aanbiedt, kan de CAT Card als betaalmiddel wordt gebruikt. Uw gast kan de betaalkaart via de Camper Kiosk opwaarderen en er vervolgens bij de gekozen voorziening mee betalen. Op de voorzieningen zal een CAT lezer worden geplaatst, welke ook voorzien is van een informatie display.

Bij voorzieningen die u kunt aanbieden via onze CAT Cards/barcodekaarten kunt u denken aan:


Koppelingen

Via de Camper Kiosk heeft u de mogelijkheid om ook andere voorzieningen te leveren (tegen eventuele extra betaling). Daarbij heeft de Camper Kiosk een koppelingsmogelijkheid met de volgende voorzieningen:

Koppelingen met de camperkiosk zijn mogelijk met:

  • Stroom op de camperplaats van de gast
  • Vuilwater afstortplaatsen
  • Schoon drinkwater inname
  • Fecalien uitstorttafel
  • Draadloos internet (wifi)

Wilt u meer informatie?

Onze adviseurs willen u graag informeren over onze producten en/of services.

Top