Adres

C.A.T. Control Systems | Penningweg 108 | 1507 DH Zaandam

 

Camerabewaking: Overal waar u oren of ogen te kort komt

Binnen de toegangscontrolesector wordt steeds vaker gebruik gemaakt van camerabewaking. Hiermee verhogen eigenaren en beheerders de veiligheid voor bezoekers, gasten en medewerkers. C.A.T. Control Systems biedt diverse types observatiesystemen voor bewaking en beveiliging. Deze zijn afgestemd op uw kwaliteitseisen en budget.


Camerabewaking voor elke situatie

De camera’s in ons assortiment zijn zowel voor binnen- als buitenopstelling geschikt. Afhankelijk van de gewenste toepassing en controle/toezichtfunctie(s) zijn de camerabewaking systemen draaibaar en hebben ze zoomopties. De software en de hardware worden (gedeeltelijk) in eigen huis ontwikkeld. Hierdoor kunnen de camera’s en monitoren optimaal met elkaar communiceren.

camerabewaking cat control systems

Op een centraal punt, bijvoorbeeld de receptie of de portiersloge, wordt de complete kijk- en besturingsunit geplaatst. Er kan worden gekozen voor één monitor per camera of voor de zogenaamde quad-methode. Dit laatste houdt in dat er meerdere beelden tegelijkertijd op de monitor kunnen worden getoond. Tevens is het mogelijk alle beelden afwisselend en willekeurig op de monitor op te roepen. Ook kunt u de beelden gebruiken in een stream, welke u bijvoorbeeld op uw website kunt plaatsen.


Indoor camera’s

Hoge resolutie kleur camera’s voor binnen gebruik zijn te verkrijgen in verschillende soorten. Normale of dome camera’s, vast of roterend, met of zonder zoomfunctie. Elk type is leverbaar naar wens en beschikbaar budget.


Outdoor camera’s

Onze buitencamera’s beschikken over een automatische dag/nacht schakelaar, waardoor er altijd in hoge resolutie en contrast wordt gefilmd. Dit zorgt ook voor meer kleur overdag, en een beter zwart/wit contrast in de nacht. Wanneer gewenst, kunnen de camera’s ook uitgevoerd worden met infrarood, waardoor nacht beelden getoond worden alsof het overdag is.


Digitale recorder

De camera’s worden aangesloten op een centraal geplaatste 4, 8, 16, 42 of 64 kanaals Triplex Multiplexer met een ingebouwde harde schijf. Naast de harde schijf, is er ook een CD-RW brander waarmee eenvoudig beelden naar een cd/dvd kunnen worden geschreven. Uiteraard kan dit ook via een usb/memory stick of via een externe harde schijf. Met de triplex functie is het mogelijk om tegelijkertijd beelden af te spelen, op te nemen en beelden op te zoeken.


Power over Ethernet

Power over ethernet houdt in dat de voeding van de camera’s via dezelfde kabel loopt als de data. Hierdoor hoeft er nog maar één kabel getrokken te worden naar de camera in plaats van twee of meer. Dit zorgt voor een kabelbesparing van meer dan 50%!


Smartphone/tablet applicaties 

Met de camerabewaking systemen van SC Solutions kunt u vanaf overal ter wereld ow beelden bekijken via uw smartphone. Een eenvoudig app welke simpel in te stellen is. Ook functies als zoom en beelden terugkijken zijn mogelijk via deze app. Pushmeldingen bij bewegingen op vreemde tijden (bijvoorbeeld snachts) is ook eenvoudig in te stellen.

camerabewaking cat control systems


Monitoren

Via een monitor op de receptie laat u uw klanten zien hoe veilig hun goederen zijn opgeslagen. Zij zullen zien dat hun unit constant in de gaten wordt gehouden via een groot scherm welke iedereen kan zien, 24/7, 265 dagen per jaar. Uiteraard kunnen de schermen naast op de receptie, ook op het kantoor of in het self-storage gebouw zelf geplaatst worden.


Wilt u meer informatie?

Onze adviseurs willen u graag informeren over onze producten en/of services.

Top