CAT Control Systems BV is trots te mogen melden dat zij de opdracht heeft gekregen voor het jachthaven-bungalow project Waterrijk Oesterdam te Tholen.

Na vele plezierige en constructieve gesprekken over de eisen/wensen aangaande mogelijkheden van de diverse technische installaties, de kwaliteit en de beoogde uitstraling die opdrachtgever Mike Verweij stelde, heeft hij CAT op 14 september de opdracht verleend.  Verregaande automatisering en integratie van de diverse technische CAT systemen met elkaar heeft de doorslag gegeven.

CAT zal op de haven met 170 ligplaatsen, welk voorzien wordt van geheel uit kunststof vervaardigde drijvende steigers van ALLFlex Watersport uit Halsteren, de elektrische installatie verzorgen met het meet & schakelsysteem CAT Energy, de drinkwater installatie middels tapautomaten op hoeveelheidsuitgifte en de verlichting, welke geheel in het steigerdek verzonken zal zijn.

De elektra en drinkwater zal door de gast (en de opdrachtgever) bediend kunnen worden middels de CAT card, of beter, “Waterrijk Oesterdam kaart”, waarmee ook de toegang tot de steigers, het gebouw, de sanitaire ruimtes en de douches worden aangestuurd.

De gescheiden toegangen tot het bungalowpark zullen van slagbomen worden voorzien, waarbij de toegangscontrole primair via kentekenherkenning zal plaatsvinden, of ook weer via de Waterrijk Oesterdam kaart. Deze CAT systemen zullen gekoppeld worden met het reserveringssysteem van Booking Experts uit Enschede.

In het gebouw, alwaar zich naast bar-restaurant “Zink” ook 17 koop-/verhuur appartementen bevinden, zal de toegangscontrole verzorgt worden door CAT Lock deursloten systeem i.c.m. de Waterrijk Oesterdam kaart.

Opdrachtgever Mike Verweij onderzoekt nog de mogelijke integratie van de Waterrijk Oesterdam kaart met het kassasysteem voor de horeca en premium/Vip gasten.

Categories:

%d bloggers liken dit: