Adres

C.A.T. Control Systems | Penningweg 108 | 1507 DH Zaandam

 

Toegangscontrole- en betaalsystemen voor bedrijfsterreinen en gebouwen

Met het toegangscontrolesysteem van CAT Control Systems kunt u uw personeel geautoriseerd toegang verlenen. Met behulp van een toegangskaart kunnen uw medewerkers de slagboom van het parkeerterrein openen, deuren van het kantoor binnengaan, of deuren van bepaalde ruimten openen, op uw bedrijfsterreinen. Dit kan eventueel gekoppeld worden aan uw bestaande tijdregistratiesysteem en / of alarmsysteem.


Betalen in de kantine op uw bedrijfsterreinen

De toegangskaart is vanwege de CAT Card Chipkaart betaalmodule ook te gebruiken als betaalkaart. Daarnaast kunnen zij met de CAT Chipkaart– nadat deze is opgewaardeerd – betalen in bijvoorbeeld de bedrijfskantines, koffieautomaten of vendingmachines op uw bedrijfsterrein. U kunt de kaart een eigen look geven door uw bedrijfslogo hierop te laten bedrukken.

Onze toegangscontrole systemen zijn het afgelopen jaar geplaatst bij o.a. de distributiecentra van Albert Heijn, BUKO en Etos, maar ook bij bijvoorbeeld de vestigingen van ANAC Carwash, Tate & Lyle en ACE carwash.

bedrijfsterreinen

Als toegangsbeheersing van uw bedrijfsterrein of terrein niet voldoende is, en extra beveilig noodzakelijk is, is het mogelijk om camera’s te plaatsen. In combinatie met een harddiskrecorder kunnen alle beelden worden vastgelegd en bewaard.


Wilt u meer informatie?

Onze adviseurs willen u graag informeren over onze producten en/of services.

Top